JULIA'S LEEUWARDEN

JULIA'S LEEUWARDEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 61 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 20:53 De pasta was op zich wel lekker alleen had ik veel pasta en weinig extra's. De bezorging duurde erg lang! Jammer dat Julia's dan niet even wat van zich laat horen... Dit zou toch wel fijn zijn
4 mei 2022 om 22:21 Snelle bezorging, maar bestelling onvolledig. Bezorgster hier op aangesproken en zij verwijst mij naar de klantenservice. Van Julia’s geen telefoonnummer gevonden, dus een verzoek via thuisbezorgd verzonden. Na 2 uren nog geen reactie ontvangen.
28 apr 2022 om 17:31 Bezorging was prima. Broodjes zijn niet mijn ding, helaas. Prijs kwaliteit wel prima. Het was het proberen waard.
25 apr 2022 om 21:29 Top bezorger!
17 apr 2022 om 21:15 Ik had met extra saus besteld en er zat bijna geen saus in… heel erg jammer omdat ik vaker hier bestel en het geweldig is
8 apr 2022 om 13:59 12 uur bestelling geplaatst, eten was er pas rond half 2. Dat was wel een beetje jammer! Het eten is wel heel erg lekker!
4 apr 2022 om 18:36 Zouden om 12.15 onze bestelling krijgen maar pas om 13.10 pas gekregen waardoor we in tijdsnood kwamen. Hadden de pasta pesto pollo, helaas was er weinig pulled chicken terug te vinden. Eten was ook nog erg lauw. Erg jammer!
3 apr 2022 om 20:54 Waardeloos! Bezorging duurde super lang en werd 2x uitgesteld. En je kunt ze niet telefonisch bereiken! In de pasta carbonara miste daarna 1 de 4 ingrediënten.
8 mrt 2022 om 7:21 Meer dan 2 uren moeten wachten tot m’n bestelling kwam. Hele aardige bezorger. Daar ligt het absoluut niet aan. Maar dit is niet de eerste keer dat we ZO lang moesten wachten! Ze bellen niet even en Julia’s zelf is ook niet te bereiken!
15 feb 2022 om 15:19 Lekker hoor
22 jan 2022 om 15:54 In 2 woorden: SUPER GOED!! Snel bezorgd en heerlijk vers
18 jan 2022 om 2:20 Zoals Het Hoort! - Snelle Bezorging, Warm & Lekker Eten :-)