JULIA'S LEEUWARDEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 76 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 20:38 Op de afgesproken tijd stond het klaar. De smaak was goed maar helaas geen kip in de pasta pesto pollo.
12 nov 2022 om 9:10 Het was niet gaar.. niet te eten
10 nov 2022 om 21:22 Wij eten graag bij julia’s door het land heen maar in leeuwarden valt het eten erg tegen. Ook is dit nu voor de derde keer dat ze dingen vergeten bij onze bestelling wat erg teleurstellend is. Verder is de bezorgtijd goed maar kan het eten beter
1 nov 2022 om 22:30 Vegetarische bolognese is prima maar lang zo lekker niet als de bolognese die er ooit was. Snap niet waarom die van het menu is gehaald. Zou top zijn als de gewone bolognese weer terugkomt. Bezorging altijd snel.
10 okt 2022 om 23:21 Diepvries kip is dus echt niet te vreten getsie voor de rest wel prima
8 okt 2022 om 20:57 Het eten was zeer slecht. Jaren geleden geregeld bij Julia’s gegeten en toen was het nog goed. Nu kan ik er helaas niks goeds over zeggen. Pasta pesto pollo zat geen smaak aan en de kip was nergens te bekennen. Geen Julia’s meer voor ons!
27 aug 2022 om 21:37 Snelle bezorging! Helaas zat er erg weinig saus bij de pasta. Verder smaakt het zoals altijd heel erg goed bij Julia’s!
26 aug 2022 om 14:45 super lekker 10/10 zeker nogeens bestellen
22 jul 2022 om 23:11 Ik vond het jammer genoeg teleurstellend…Ik had de pasta pesto pollo die was oké maar zou het niet weer bestellen zat maar 1 stukje kip in en de ravioli carbonara had gewoon geen smaak… daar in tegen was de cannolis chocola echt geweldig!
9 jun 2022 om 19:15 Pasta's waren lekker maar zat geen vlees in, dit was een beetje jammer. Voor de rest wel goed warm en lekker en geen lange wachttijd met bezorgen!
1 jun 2022 om 21:01 Het eten is altijd heerlijk maar wel erg prijzig. Wil je voor 1 persoon pasta bestellen dan kan dat niet ivm minimale bestel bedrag en moet je persé er nog iets bij kopen waardoor je al op 20 euro zit voot 1 maaltijd voor 1 persoon. Erg jammer.
30 mei 2022 om 19:36 Bezorgd op afgesproken tijdstip, vriendelijke bezorger. Het eten is flauw, weinig smaak en veel te DUUR.